Състезания

Run and Roll – Пловдив 2012

Pinterest LinkedIn Tumblr

Традиционно Run and Roll България организират състезания в за любители в Пловдив. Датата е 28 октомври неделя. Точно една седмица след маратона в София. Не бързайте да отписвате спорта през есента – стегнете ролерите, отупайте маратонките посрещнете есента на Гребната база в Пловдив. Тази есен ще бъде организирано петото събитие в този си формат – бягане и ролери.

Какво е Run’n’Roll? Run’n’Roll е обиколка на Гребната база за любители и аматьори, бегом или на ролери, която цели да покаже, че спортът е забавление за всички.

Кога: 15:30часа, 28 октомври 2012
Къде: Гребен канал Пловдив
Run’n’Roll не е състезание, тук всички финиширали получават медали и участват в томболата за наградите.

Традиционно – ще има купа за спортния клуб, довел най-много участници. Няма значение по какво е клуба – ски, триатлон, плуване, стрелба или шах. Мотото на организаторите е  “Да потичаме всички заедно!”

Предвидено е и състезание – благотворителното надбягване “Грабвай жената и бягай!” – 100 м, в които кавалерите ще трябва да пренесат дамите си на гръб. Ей, така за забавление.
 

Петото издание ще е истински повод да празнуване на организатори и участници.
Приготвихте ли маратонките и кънките?

Регистрация и за повече информация на сайта:
http://runandroll.org/

4 Comments

 1. Victor Shishkov Reply

  Някакво класиране дали ще излезе или прекалено високи очаквания имам 🙂

 2. Administrator Reply

  “Привет, ние НЕ правим състезание – при нас всички печелят медали и сертификати накрая. Затова по принцип никога не засичаме време и не оповестяваме класиране, като всички участват в томболата накрая на общо основание.
  Поздрави!”

  Това получихме като отговор за това дали има класиране

 3. Еми живи здрави :). Важно е участието 🙂

Write A Comment