Състезания

Наближава 7 Hills Run

Pinterest LinkedIn Tumblr

7 Hills Run e седмоното поредно състезание част от веригата RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе на 24 км североизточно от София. Старта ще бъде даден в село Желява, намиращ се на южните склонове на Стара планина и в непосредствена близост до София.  

Кoга: 17 април Старт: 10:00часа

Дистанции: За деца (1000м), 6 км, 12км и 18км

Денивелация: 6км – 199м D+/ 12км – 626 D+ / 18км – 819м D+

Получаване на стартови номера В деня на старта от 8:30ч до 9:50ч

Настилка: горски път, туристически пътеки.

РЕГИСТРАЦИЯ

Къде се намира трасето? На 24 км. по пътя от София за Ботевград, между селата Яна и Елешница на 1 км от автомагистрала “Хемус”. Там се е сгушило малкото китно шопско селце Желява. То е разположено в полите на западна Стара планина – изходен пункт по туристическия маршрут за връх Мургаш, където са разположени едноименнатата хижа и метеорологична станция.

mizuno-logo-smallsls

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS и Compressport. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.

Compressport

Такса за участие: Ранна 15лв до 8 април ако платите он-лайн през ePay

Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица

На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв

Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания 

безплатно Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите. Как да стигнем до старта? До с.Желява се движи автобус 118 или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.

Карта на 7 Hills Run:

Write A Comment