Състезания

Plovdiv Urban Run

Pinterest LinkedIn Tumblr

Plovdiv Urban Run това ще е едно вълнуващо съревнование за бягащи и любители на ролерите, в градска среда. Състезанието е част от Пловдив Фитнес Уикенд. Спортният уикенд ще се проведе на територията на Международният Панаир Пловдив и ще включва редица спортове. Водещата проява ще бъде “Балканското първенство по културизъм и фитнес”.

Посланието ни за Пловдив Фитнес Уикенд и Plovdiv Urban Run е да изгорим възможно повече калории. Да бягаме, да караме ролери и да се забавляваме. Защо не и да пробваме някой нов спорт.

Освен бягане и ролери на площадката пред палата 6, ще има колоездене организирано от вело клуб “Крива спица“, канадска борба за всички регистрирани. За втора поредна година ще има и състезание по стрийт фитнес, а патрон на надпреварата ще е Йордан Йовчев. В събитието ще очастват и най-силните мъже на България, които ще направят демонстрация по вдигане на 170 кг камък, обръщане на 300 кг гума и ще теглят камион.

Състезанието “Универсален атлет” ще бъде организирано от Момчил Милев, а пред палата 7 ще се проведе двудневен АЕРОФЕСТ. Аерофестът ще бъде воден от инструктури от България, Румъния и Италия. 

Организатори на – Plovdiv Urban Run са Run and Roll Bulgaria и ние от RunBG

Къде: на площатката пред палата номер 6 на територията на Международен Панаир Пловдив

Кога: масов старт /бягане и ролери/ в 10:30часа. В 16:00часа старт на ролери по трасе лабиринт. 

Дистанции

400 метра за деца 2 км / 4км  6км / 8 км 10 км 

Възрастови групи

до 18 години 18 до 40 години над 40 години

Такасата ще е 1 лев на обиколка или: 2км – 1лв, 4км – 2лв, 6км – 3лв ….. 10км – 5лв.

Регистрация: Он-лайн тук: http://bit.ly/15GcBNx или на място от 9:30часа на старта.

За ролери/ролкови кънки:

Според основните организатори, всички спортове са добре дошли и много от тях са с демонстрационна цел, затова всякакви дейности на ролери ще бъдат приветсвани. Ще отбележим терена, на който може да упражните уменията си.

За тези от вас, които не са навити на трикове, каним ви да се включите в “Maze Roll” – трасе-лабиринт за време, в малкия парк пред главния вход.

Стартът е индивидуален и ще отчитаме вашето време. Най-бързият печели, а регистрацията е безплатна.

Началото е в 16:00 часа.

Трасе


Вижте Plovdiv Urban Run – карта на по-голяма карта

Write A Comment