Начало

Pinterest LinkedIn Tumblr

trenirovki_byagane hranene_i_vuztanovyavane
mesta_za_biagane postigenia forum_za_byagane

 

Последни статии

иван димитров

Иван Димитров – част от отбора на RunBG

Тази седмица ви представяме Иван Димитров или както е по-известен във форума – dobber. Ванката, както всички му казваме е човек ентусиаст и жаден за приключения. Срещтнахме го преди обиколката на Витоша и от тогава темата на разговор е…

моите тренировки с runbg

Запиши тренировките си с приложението на RunBG

Какво представлява системата за записване на тренировки на RunBG?
RunBG представлява система за записване на тренировките на активния бегач. Може да се използва…

емо апостолов

Емил Апостолов – част от отбора на RunBG

Както обещахме, всяка седмица ще ви представяме по един от участниците в отбора на RunBG, който ще участва в Обиколката на Мон Блан – ССС. Днес ще ви представим най-опитния сред нас и човек, към който имаме огоромен респект.

salomon challenge

Salomon Challenge 2012

Още в края на 2011-та година от сдружение "Маратон 2006" ни разказаха за своят план за следващия сезон. Феновете планинското бягане ще имат възможността да извижвеят едно наистина пълноценно лято.     

utmb

RunBG отбор ще участва в 10-тата обиколка на Мон Блан

В края на 2011-та година, когато активният сезон на всеки бегач е обикновено е приключил, ние започнахме да планираме 2012-та. Едно състезание се бе загнездило в съзнанието ни.

майлкъл флий маратон

Майкъл Флий от Red Hot Chilli Peppers избяга маратона за 3:53:00

Басиста на известната група Red Hot Chili PeppersМайкъл Флий Балзари избяга първия си маратон през 2011-та година.До преди това е бил обикновен бегач в парка като рядко е пробягвал дистанции над 5км.          

бягане витамини и минерали

Витамини  и минерали в храните

Витамините и минералите са считани за една от основите на съвременният начин на хранене. Те подпонагат основни функции в нашето тяло и за това много бегачи се питат, как да ги набавят и дали трябва да ги набавят чрез суплементи.

бягане за начинаещи 3 съвета

Три съвета за хората, които искат да започнат да бягат

В края на годината и началото на новата всеки си поставя цели, какво иска да постигне. Някои искат да отслабнат други да избягат първия си маратон.

как да се храним след празниците

Как да се храним след празниците?

По въпроса има много изказани мнения, някои вярни други не чак толкова. Ние ще ви издадем нашите тайни и виждания по този

въпрос.

първо бягане за 2012

Първо бягане за 2012

Да посрещтнем новата година с едно бягане на първи януари. Всички любители на бягането са поканени да се включат от 15:00ч в Борисовата градина в София.

бягане в мокро време

Бягане в мокро време

Бягането по мокра или снежна настилка или дори киша е едно от нещата, които носят известна доза на дискомфорт по време на бягане. Никой не обича мокри крака особено ако е решил да бягаш 10км и още в първите 200 метра…

филм ротари маратон

Филм за Ротари Маратон 2011

Филмът е заснет и предоствен от организаторите: Ротари клуб Пазарджик, съвместно с Ротари клуб Велинград, Ротари клуб „Бесапара”-Пазарджик и Ротари клуб Панагюрище.

разкажи своята история

Разкажи твоята история

Обикаляйки България, състезавайки се или просто тренирайки ние от RunBG се запознахме с уникални хора. Техните истории не веднъж са ни пленявали и вдъхновявали. Затова искаме да дадем възможността на всеки от вас да разкаже своята вдъхновяваща история.

бягане в студа

Бягане в студено време – 10 ценни съвета

Бягането в студено време и през зимата изисква малко по-добра подготовка, за да може да се чувствате комфортно. Ето 10 безценни съвета, които ще направят бягането през студените месеци още по-приятно.

маратони на балканите

Маратони на Балканите – къде, кога, как?

Маратоните на Балканският полуостров, които си заслужава да бъдат посетени. Тук ще откриете най-необходимата информация в синтезиран вид – дати, такси, за участие, сайтове, както и някои дребни изисквания, които е добре да имате в предвид.

стави на бегач

Ползите от бягането – Защо не бива да ви е страх за ставите?

Има няколко въпроса, които бягащите срещат редовно  – „Как са ставите?" или „Не те ли е страх, че ще си прецакаш колената?”. Някои от нас бегачите знаят, че всъщтност рискът не е толкова голям, но понякога сам започваш да си задаваш въпроса къде е истината и кое е вярно.

  trenirovki
hranene_i_vustanovyavane mesta_za_byagane
postijenia forum
   
   
   

 

Write A Comment