Състезания

Триатлон за любители в Хисаря

Pinterest LinkedIn Tumblr

Триатлона – състезанието, което мнозина харесват, но малцина са пробвали. За щастие екипът на Run and Roll организира триатлон в Хисаря на 08.07.2012 г. (неделя).
Основната цел е да се даде възможност на всички, които желаят да опитат, затова събитието не е състезание. Това е обикновена тренировка, където можете да проверите доколко отговаряте на Олимпийското разстояние (1500 м плуване – 40 км колоездене – 10 км бягане).

Маршрутът не е окончателен, може да се очакват малки промени. За подробности, отидете на /http://runplovdiv.emind.bg/.
Планираното начало е в 9:00 ч, така че в най-горещата част от деня да се наслаждаваме в един от басейните в Хисаря.
Ще има освежителен пункт по време на колоезденето (в Старосел) и на финала (същото като в транзитна зона No 2), където ще преминавате на всяка обиколка.

Бягане
Ако (все още) не сте маниак в многобоя, може да се присъедините в тази част от събитието, свързана с бягането.
Маршрутът ще е в стария град, триатлетите ще трябва да направят няколко обиколки. По време на събитието всеки ще има възможност да се включи за същото разстояние (~ 10 км) или само за една обиколка (3~4 км). Подробности – след като се установи окончателния маршрут (който ще се измери чрез GPS), но вече може да кажем, че всички участници ще получат сертификат, в който ще се посочат общото разстояние и време, независимо на кое място финиширате. Няма да има класиране, само горди финалисти…
Регистрацията за бягащите ще бъде на място, на транзитна зона 2 (смяна на велосипед с бягане).

Колоездене
Правилата са същите и за тези, които желаят да се включат само в 40 километровото колоездене, така че ако многобоят ви идва в повече и предпочитате колоезденето пред бягането, това е вашият шанс да го покажете!

Регистрация, взимане на състезателен номер
Очакваме участниците в дисциплините дуатлон и триатлон да се регистрират до 6.7.2012 (петък) по е-мейл (виж „Регистрация” от сайта на организаторите). Състезателните номера могат да се взимат на Зона 2 (Финал) от 7,30 до 8,30.
Промоционалния срок за предварителна регистрация е удължен до 03.07.2012, 23:59 часа, затова, ако искате вашето име на стартовия си номер, не чакайте до петък!

График (чернова)
07:30 взимане на стартовия номер (Зона 2 – финал)
08:30 всички участници тръгват към мястото за плуване (Зона 2 до Зона 1)
08:30 регистрация на място за индивидуални велосипедисти и бегачи (Зона 2 – Финал)
09:00 начало на плуването
09:30 начало на дуатлона (от Зона 1)
09:45 старт на индивидуалните велосипедисти (Зона 2 – финал)
10:30 старт на индивидуалните бегачи (Зона – финал)
11:00 нататък – финиширане (Зона 2 – Финал)

Настаняване
Ако се нуждаете от настаняване в Хисаря, моля свържете се с нас до сряда (04.07.2012), за да организираме ползване на намаление, съвместно с община Хисаря.

За контакти
Ако имате спешни въпроси, звънете на този телефон: +359 884 628280 (Йожеф)

Write A Comment