Състезания

IGNITE SOFIA – The Sopharma Business Towers Run

Pinterest LinkedIn Tumblr

PUMA и RunBG отново предизвикват издръжливостта ти и те канят да се включиш във второто и единствено по рода си състезание тип „building run”.

Тренисрай усилено, защото на 18 Април 2015г. (събота), от 11:00 ч. в Sopharma business towers ще те чакат 40 етажа или 800 стъпала.

За втора поредна година любителите на спортни активности ще могат да се включат във второто издание на едно събитие с нестандартен характер – състезателно изкачване на стълби – IGNITE SOFIA – The Sоpharma Business Towers Run. Второто издание на събитието ще се проведе на 18 Април от 11:00 ч., в Sopharma Business Towers, София.

Записването навреме е едно от условията, за да бъдеш най-бърз, а да финишираш – доказателство за издръжливост. Тези, които притежават тези две качества ще получат страхотни награди от PUMA, а за тези, на които им липсва мъничко, ще има много източници на енергия през целия ден – презареждаща музика, забавления и развлекателни игри.

В какво се изразява състезанието – Скоростно изкачване и спускане на двете кули на Sоpharma Business Towers.
Как ще се случва това? – запознайте се със схемата на изкачване и спускане на двете сгради.

Събитието е част от политиката на Puma за стимулиране на активния начин на живот и спорта в градски условия. Целта на състезанието бе да провокира повече хора да използват градската среда по нов начин, възползвайки се от наличната инфраструктора. „Спряхме се на Sopharma Business Towers, защото освен, че е атрактивна и ни дава възможност да предложим по-голямо предизвикателство на участниците, сградата споделя философията на PUMA за еко устойчивост със своите архитектурни решения за енергийна ефективност и устойчиво развитие. 

659pxl

Всички, които искат да тестват бързината и издръжливостта си, трябва да заявят предварително участието си чрез регистрация на WWW.DRACE.BG/IGNITESOFIA. Участието е доброволно и абсолютно безплатно.

Write A Comment