runbg

Събота, 12 07th

Last updateПон, 13 Фев 2012 6am

Как да избягаме от градската сивота

Оценете
(1 глас)

съвети за планинско бяганеКак да избягаме от градската сивота

Да мислите нестандартно и да решите да опитате непознатото, може да подобри не само вашето бягане, но и да добави нов живот във вашата тренировъчна „рутина”.

„Но” ще заявите, „ Тренировките ми са разнообразни. Включвам дълги бягания, скоростни тренировки на стадиона и темпови бягания.” Това е чудесно и има сигурна заслуга при специализирани тренировки, но колко често сте имали болежки, контузии или сте били отегчени. Въртенето само на обиколки на стадиона или бягане по дългите, твърди и равни шосета могат да направятуязвими към контузии мускулите, които не използвате.

Разнообразието, което ви очаква по черните пътища и пътеки, камъните, корените и най-различните неравности по тях, не само ще заздравят вашите глезени, но и ще помогнат да отворите повече крачката. Изкачванията и техничните спускания увеличават стабилността и силата в краката. Но най-хубавото, което ви предоставя бягането сред природата е, отварянето на нови хоризонти, докосване до дивия живот и оценяването на природната красота, до която никое шосе не води.

Веднъж след като отворите кутията на разнообразието и опитате от разкоша на бягането сред природата, вашите тренировки и състезания ще ви поставят пред съвсем нови изпитания. Смяната на сезоните и различните метеорологични условия, вече няма да ви правят толкова голямо впечатление. Увеличаването нафактора на забавлението и тестването на вашите граници като атлет са едни от бонусите, които получавате, подобрявайки и тонизирайки вашата цялостна подготовка. С подновяване на подхода ви към тренировките, чрез нови и стимулиращи предизвикателства, щедостигнете до по-високи граници.

 

 

Прочетена 2800 пъти Последно променена в Сряда, 07 Март 2012 08:41

1 коментар

Влезте, за да коментирате
Вие сте тук:Начало Планинско бягане Планинско бягане - Съвети как да избягаме от градската сивота