Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trailser/public_html/runbg.net/components/com_community/helpers/access.php:201) in /home/trailser/public_html/runbg.net/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
RunBG Trail Series

runbg

Петък, 12 13th

Last updateПон, 13 Фев 2012 6am


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trailser/public_html/runbg.net/components/com_community/helpers/access.php:201) in /home/trailser/public_html/runbg.net/components/com_community/libraries/core.php on line 1221

RunBG Trail Series

RunBG Trail Series
Категория:
Създадена:
Сряда, 07 Ноември 2012
Администратори на групата:

runbg trail series 

Събота, 09 Февруари 2013 от Administrator

Malak Sechko Run  logo small

RunBG Trail Series: Локорско – Malak Sechko Run

e петото поредно състезание от сериите бягания в пресечена местност - RunBG Trail Series. С този етап излизаме за пръв път от пределите на Витоша и се насочваме в самото подножие на Стара Планиа. Старта ще бъде даден в с. Локорско, което е в непосредствена близост до София.

Как да стигнете до старта? Старта се намира в самия център на Локорско (на площада). До там се движи крайградски автобус номер 20. Освен с обществен траспорт можете да стигнете и с личен автомобил (има достатъчно места за паркиране). Можете да се организирате с други участници във фейсбук събитието.

Защо Malak Sechko Run? Защото месец февруари освен месец на любовта и виното е известен в народната митология като Малък Сечко. Малък Сечко по-традиция е по-мек от предшественика си Голям Сечко, но нека не го подценяваме. Надяваме се на ниски температури, сняг и прекрасни трасета (ако може този път без кал). Студа винаги се преборва по-лесно в приятна компания, приятели и колеги – сега вече можете да участвате и като отбор (можем да ви направим отборни тениски). За повече информация - info@trailseries.bg.

Дата: 23.02.2013г.

Старт: 11:00 часа (възможно е часът да бъде променен) Дистанции: 6км и 13 км Старт-финала е в центъра на селото, точно пред кметството. От там се тръгва по една от улиците, която продължава като малко асфалтирано пътче. В продължение на 2км трасето следва пътчето, което преминава в широк черен път. Трасето плавно следва било, което допринася и за наличието на хубави гледки. В момента, в който пътя направи широк ляв завой и се спусне леко надолу, се стига до поляна, където се намира средата на трасето и където ще се постараем да направим пункт за напитки. След средата следва леко изкачване до съседното било, където отново се завива наляво и се спуска по него. Спускането е по интересна   пътечка, която 1.5-2 км преди финала се слива с широк черен път, който следва успоредно река, по която има и няколко водопадчета. Накратко дългото трасе представлява изкачване по било, прехвърляне на съседното било и спускане по него, което се вижда отчетливо на картата.

Късо трасе 6 км -  се движи по дългото до 2.9км, където се отклонява в ляво и се спуска до реката в дерето, през много приятно пътче и борова горичка. В един момент пътчето се слива с по-големия път, покрай реката и се включва в дългото трасе.

Настилка: Черни пътища и асфалтов път

Денивелация: 6км (236м + и 236 -); 13 км (492м + и 492м – )

Подкрепителен пункт за завършилите: музика, хапване и пийване на чай, сладкиши и плодове след и по-време на награждаването.

Такса: 10лв – ( регистрация в деня на старта 15лв/ умоляваме ви да се запишете предварително - така ни улеснявате значително в подготовката)

Регистрация: он-лайн - тук

Facebook събитие тук

Карта на района на състезанието

[caption id="attachment_596" align="alignleft" width="1156"]Карта - Малък Сечко Рън Карта - Малък Сечко Рън[/caption] Дълга дистанция - 13км Вижте Malak Sechko Run на по-голяма карта Кратка дистанция - 6км Вижте Malak Sechko Run - short на по-голяма карта

Все още няма дискусии.
Вие сте тук:Начало Групи Група