runbg

Неделя, 10 20th

Last updateПон, 13 Фев 2012 6am

Обиколката на Витоша ще се излъчва он-лайн

Оценете
(0 гласа)

Обиколката на Витоша –  ще се бъде излъчвана на живо в Интернет това обявиха организаторите дни преди старта. Видеоизлъчването се финансира и реализира от Еволинк АД чрез стрийминг платформата Evolink.CDN. В 6:00 ч. на 14 юни стартира колоездачната обиколка на Витоша, а в 00:00 ч. на 15 юни е стартът на бързоходците по същото трасе. Операторски екип ще отразява на живо най-интересното от старт-финалната линия на състезанието, а допълнително ще бъдат активни няколко стационарни камери на ключови места по трасето.

От Еволинк споделиха: „Освен желанието да демонстрираме възможностите на нашата услуга за видеостриийминг, ние най-вече искаме да подкрепим мероприятие, за което нашият екип особено се вълнува. В събитието, освен техническия екип, отговорен за излъчването, ще участват и колеги, които ще се състезават наравно с останалите. Искаме да благодарим на организаторите на „Обиколка на Витоша – 100 км” за съдеийствието, което ни оказват, за да можем да излъчим на живо това интригуващо състезание. Пожелаваме успех на всички участници!“

Планинският супермаратон „Обиколка на Витоша – 100 км” ще се излъчва на www.cdn.bg/vitosha100. Повече информация за събитието на www.vitosha100km.bg.

Прочетена 1350 пъти Последно променена в Четвъртък, 12 Юни 2014 15:18
Влезте, за да коментирате
Вие сте тук:Начало Състезания Обиколката на Витоша ще се излъчва он-лайн