runbg

Петък, 02 28th

Last updateПон, 13 Фев 2012 6am

Интересно по Евроспорт

Оценете
(0 гласа)

Евроспорт предстои да излъчат два репортажа за два ултрамаратона. Първият е за легендарният Marathon Des Sables или пясъчният маратон, а веднага след него репортаж за едно ново състезание Ultra Trail Mt. Fuji (обиколка на планината-вулкан Фуджи). 

Наскоро публикувахме интервю с първият българин участвал в Marathon Des Sables, който е многоетапен ултрамаратон през пясъците на пустинята Сахара. Интервюто с Красимир Георгиев и неговата борба с пустинята може да прочетете тук

Преди месец се проведе и второто издание на Ultra Trail Mt. Fuji. Това бе едва второто издание, но то само за две години се превърна в ключово събитие в света на ултрамаратоните. Със своите 161км и 9000м денивелация, то е едно сериозно предизвикателство. През тази година имаше и българско участие в лицето на Даниел Панев, който измина разстоянието до 80-тия километър и прекрати участието си заради травма. 

Евроспорт ще излъчи двата репортажа на 22 май от 10:00часа до 11:00 часа. За всяко състезание са отделени по 30 минути.

10:00
МАРАТОН
Маратон: Пясъчен маратон - ._._.  (30мин)
10:30
АДВЕНЧЪР
Адвенчър: "Ултра трейл Монт Фуджи" - ._._.  (30мин)

Може да следите програмата на Евроспорт тук, а по-интересните новини от света на спорта може да следите и на фейсбук страницата на Евроспорт България.

Може да зададете и въпрос и да ви отгворят в ефир на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Коментарът на на двете състезания ще е на Ангел Искрев.

Прочетена 1350 пъти Последно променена в Понеделник, 20 Май 2013 10:00
Влезте, за да коментирате
Вие сте тук:Начало Състезания Интересно по Евроспорт