runbg

Понеделник, 03 30th

Last updateПон, 13 Фев 2012 6am

Полумаратон в парка

Оценете
(0 гласа)

Полумаратон в Парка под надслов: "Бягането удължава живота и предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Тази неделя се проведе интересна по рода си инициатива в Южният парк - "Полумаратон в парка". Състезанието бе организирано от любители за любители, като участниците бяха над 130, а дистанциите 5км, 10км и 21.1км. От shorti.eu инициаторите на проявата се бяха постарали и създадоха нужните предпоставки, за да може всички любители на бягането без значение, любители или професионалисти да се забавляват. Добрата новина е, че общтността от бегачи се разраства и е жадна за състезания.

Организацията на проявата беше много добра и всеки, който е пропуснал състезанието има за какво да съжалява. На подкрепителните пунктове имаше предостатъчно плодове, вода, а за финиширалите бяха осигурени млека и боза. Времето също бе прекрасно и макар, че бе леко прохладно, есенната гледка в Южният парк и последните лъчи есенно слънце направиха проявата приятна.

Награди в истинският смисъл на думата нямаше, но пък и никой не го интересуваше. Най-голямата награда за всички бе участието и добре прекараните няколко часа в Южният парк.

Временно класиране

Снимки

{jcomments on}

Прочетена 2227 пъти Последно променена в Вторник, 06 Март 2012 10:24
Влезте, за да коментирате
Вие сте тук:Начало Състезания Полумаратон в парка Полумаратон в парка