runbg

Събота, 03 28th

Last updateПон, 13 Фев 2012 6am

Беър Грилс

Оценете
(1 глас)

Беър Грилс или както е истинското му име Едуард Майкъл е пътешественик и водещ на серия от предавания по канал Дискавъри. Всички знаят за телевизионното шоу на Беър Грилс и за неговите приключения, оцеляването и яденето на какво ли не от насекоми до мекотели и други животинки. Малко хора обаче знаят, че той обича да бяга. Дори и в поредицата “Escape to the Legion” той споделя, че в армията ако не обичаш да бягаш си загубен.

В интерес на истината бягането в армията не му е било сред любимите неща, но в момента е неизменна част от неговото ежедневие. Самият Беър разказва, че в миналото е бягал и маратони, но в момента поради естеството на работата си, вече избягва да го прави. Обича да пести силите си и да показва възможностите си на екрана. За това бяга балансирано 30-40 минути с темпо 4,3 мин на километър или 14км за час. Въпреки, че за него това е бавно темпо, когато бяга с приятели те често не могат да бягат със същото темпо и той обича да ги изпреварва с една обиколка.

Беър Грилс е фен на босото бягане, но не бяга бос. Бяга с обувки, които го доближават до усещането на босото бягане. Предпочита да бяга така, защото се чувства свързан със земята и просто му харесва. В момента RunBG издирва с коя марка и модел точно бяга.

Кога обича да бяга ли? - Естествено в лошо време, когато е валяло или ръми и навън е леко кално. В шоуто е бягал на температури от +45 до -15 градуса, но в нормални условия обича мекото английско време и да бяга със своето куче порода лабрадор.

Как се храни? - В шоуто “Оцеляване на предела” знаем, че хапва всякакви гадории в името на оцеляването. В реалният живот обича да хапва здравословно.

Всички си задават въпроса какво прави Беър Грилс след снимките - И отговорът е: Отиват да бягат с екипа, защото им харесва да бягат всеки път на различно място и в различни условия. Споделя, че обича да си похапва и от деликатесите на местната кухня.

Какво ли не бих дал да видя Беър Грилс да оцелява в Родопите и след това да лапа баница с кисело мляко! :)


снимка: уикипедиа

{jcomments on}

Прочетена 5174 пъти Последно променена в Понеделник, 05 Март 2012 13:33
Влезте, за да коментирате